VINTERTID med DIREKT ANSLUTNING till det 300 km långa LÄNGDSPÅRSYSTEM, ett av världens bästa och snösäkraste längdspår.
6 ALPINA anläggningar på ett skipass. Här finns ypperligare förutsättningar för rekreation, träning och motion i vacker fjällmiljö.

Knäpp på längdskidorna vid stugknuten och ni har flera av Funäsfjällens längdspårsystems många rundslingor att välja på; 1 km, 3 km, 6 km, 12  km, 18 km Anåfjällsslingan, 30 km runt Funäsdalsberget. Dessutom ett 5 km långt elljusspår. Funäsfjällens längdskidåkning är unik med 300 km sammanhängande pistade skidspår med hög kvalité, genom dalgångar och i högfjällsterräng.
Beställ dina spårknappar i förväg av oss till info@sormons.se så  finns de i er stuga vid ankomst. Ange antal dagar, fr o m – t o m så får ni prisuppgift.

Våffelstugor hittar ni på flera lämpligt valda ställen längs lederna.

Fina fjällsjöar för isfiske på ett kort, Fiskepasset.

Med bil tar ni er till Funäsdalsbergets slalombackar, endast 5 min bort. På samma liftkortspass har ni tillgång till de alpina anläggningarna i Funäsdalen, Tännäs, Tänndalen, Ramundberget och Kappruets barnvänliga backar i Messlingen.

Skoteråkningen i Funäsfjällen är reglerad, avgiftsbelagd och därmed erbjuds välpistade, bra underhållna leder. Har ni skoter får ni parkera på vår gård varifrån det går en anslutningsled till de allmänna lederna som tar er till högt belägna fjällspår, pimpelsjöar, våffelstugor och till Ljungdalen med skoterled till Helags fjällstation.

Välkomna att uppleva en riktig vinter hos oss i Funäsfjällen!
info@sormons.se

Kommentarer är stängda.